“Hollywoodin sydäntensoittajasta ei ole enää mitään jäljellä”: Elokuvatähti DiCaprion tapa muuttua ei jättänyt ketään välinpitämättömäksi

Titanicin Jack on lihonut huomattavasti ja yllättänyt fanit ulkonäöllään 🧐😲😲

47-vuotiaana tämä näkyvä, menestynyt ja arvostettu Hollywood-näyttelijä nauttii hyvin ansaitusta lomastaan. Hän otti mukaansa nuoren rakastettunsa, eikä mikään tuntunut häiritsevän miestä, paitsi paparazzit.

Heidän ottamistaan kuvista tuli nopeasti keskustelun aihe. Hän on lihonut huomattavasti ja lakannut näyttämästä itseltään. Monet väittivät, ettei entisestä sydäntensyöjästä ollut enää mitään jäljellä.

“Tuskin tunnistin suosikkinäyttelijääni!”, “Kuinka paljon aika onkaan muuttanut pääosanesittäjää!”, “Ylimääräisten kilojen kanssa hän näyttää yhä viehättävältä”, “Mitäköhän nuoret tytöt löytävät hänestä?”.

Mitä mieltä sinä olet? Onko hän muuttunut tunnistamattomaksi?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant