“Eikö ole rikos näyttää noin kauniilta 59-vuotiaana?”: Bullock esitteli upeasti muotoiltua vartaloaan virtaavassa mekossa.

Fanit joutuivat tarkistamaan Bullockin iän kahdesti nähtyään hänet paparazzikuvissa👀👀👀👀

Usko tai älä, tämä erinomainen ja uskomattoman kaunis amerikkalaisnäyttelijä on jo täyttänyt 59 vuotta. Vielä tuossa iässä hän ei lakkaa ilahduttamasta fanejaan ajattomalla kauneudellaan ja viehättävyydellään.

Nykyään valokuvaajat eivät ole jättäneet käyttämättä tilaisuutta ikonisen filmitähden ikuistamiseen Los Angelesin kaduilla. Hänellä oli kädessään kaunis kukkakimppu ja yllään virtaava kukkakuvioinen mekko.

Kun fanit katsovat häntä, on vaikea uskoa, että hän täyttää pian 60 vuotta. Näyttelijättären virheetön vartalo ansaitsee myös erityisen huomiomme. Vaikka hän ei ole esiintynyt elokuvissa jo useaan vuoteen, hän on edelleen huomion keskipisteenä.

“Kuinka upea hän onkaan! En voi!”, “Hänellä ei ole vertaa alalla”, “Miten on mahdollista näyttää näin seksikkäältä 60-vuotiaana?”, “En voi irrottaa silmiäni tästä kaunottaresta”.

Oletko sinä tämän amerikkalaisen näyttelijättären fani? Jaa mielipiteesi alla!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant