“Ei enää sama Kaunis nainen!”: Julia Roberts jakoi “rehellisiä” kuvia ja yllätti fanit

Fanit tuskin tunnistivat ikääntynyttä Kaunis nainenia lähikuvassa ilman meikkiä👀💥

Usko tai älä, J. Roberts on jo 55-vuotias. Sitä on aika vaikea tajuta, sillä hän näyttää edelleen upealta eikä aio vielä ikääntyä. Elokuvatähti todisti jälleen kerran, että ikä on hänelle vain numero.

Vaikka hän esiintyy tapahtumissa ja keikoilla melko harvoin ja on lopettanut elokuvissa näyttelemisen, hän ilahduttaa edelleen yleisöään uskomattomalla lahjakkuudellaan, iättömällä kauneudellaan ja karismallaan.

Tämä kuva on otettu, kun Roberts oli kävelyllä. Fanit huomasivat selvästi, ettei hänellä ollut meikkiä, ja tuomitsivat nopeasti hänen huomattavan ikääntyneen ulkonäkönsä väittäen, ettei hän näyttänyt enää yhtä raikkaalta kuin ennen.

“Ikä on jo vaatinut veronsa!”, “Kukaan ei nuorene!”, “Suosikkimme Pretty Woman on tunnistamaton!”, “Hän on lahjakkain ja karismaattisin näyttelijä, jonka olen koskaan tuntenut!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant