“Cher ennen leikkauksia”: Tältä tunnettu laulaja näytti ennen kuin hän toi ulkonäkönsä täydellisyyteen.

WMJ:n mukaan ikoninen Cher kävi läpi nenäleikkauksen ja vatsan rasvaimun

Suurin osa ikonisen, tunnetun ja menestyneen amerikan-armenialaisen laulajan faneista tuntee hänet sen jälkeen, kun hän on jo saavuttanut tunnettuuden, kun taas vain harvat ovat nähneet hänet ennen kuin hän kävi läpi kaikki kauneusleikkaukset, joilla hänen ulkonäkönsä saatiin täydelliseksi.

Erinomaisen laulajan oikea nimi on Sherilyn Sarkisian, ja hän myöntää rohkeasti käyneensä läpi useita leikkauksia saavuttaakseen halutun ulkonäön. Monet ovat vahvasti sitä mieltä, että laulaja näytti täysin tunnistamattomalta ennen kuin hän on käynyt läpi kaikki kauneusleikkaukset.

WMJ:n mukaan ikoninen Cher on käynyt läpi vatsan rasvaimun, nenäleikkauksen sekä useita ympärileikkauksia.

Kuten legendaarinen muusikko myöntää, leikkaukset auttavat häntä näyttämään siltä, miltä hän todella tuntee itsensä sisältä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant