“Ikä saavuttaa kaikki:” Richard Gere nähty kävelyllä paljon nuoremman, upean vaimonsa kanssa

Ikä ei pärjää kenellekään: Richard Gere bongattu kävelyllä nuorekkaan ja upean vaimonsa kanssa 🧐🧐 73-vuotiaan Geren ikäero vaimoonsa näkyy silmiinpistävästi tuoreissa kuvissa 😳😳 Katso kuvat alla olevasta artikkelista! 👇

73-vuotiaan Richard Geren ikäero vaimonsa kanssa on silmiinpistävämpi kuin koskaan.

Richard Gere on ollut kolme kertaa naimisissa, ja hänen kolmas vaimonsa on 30 vuotta häntä nuorempi. Alejandra Silva, joka on Real Madridin varapuheenjohtajan tytär, eli aiemmin miljardöörin ex-miehensä elatusmaksujen tukemana ylenpalttista elämää ennen avioitumistaan Geren kanssa.

Richard on usein kehunut Alejandraa hänen kauneudestaan, älystään ja karismastaan. Alejandra puolestaan on ilmaissut syvän rakkautensa aviomiestä kohtaan. Pariskunnan harvinaiset julkiset esiintymiset herättävät edelleen huomiota.

Nyt 73-vuotiaan Richard Geren ikä näkyy vaimonsa rinnalla. Aikoinaan tummahiuksisella miehellä on nyt harmaat hiukset ja mietteliäs katse silmissään, mutta hän on säilyttänyt tavaramerkkinsä, suloisen hymynsä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant