“Valtavia silmäpusseja, harmaita hiuksia ja ryppyjä!” Näin vuodet ovat muuttaneet amerikkalaismalli Paulina Porizkovaa!

Hän oli vasta 1️⃣5️⃣ aloittaessaan mallinuransa ja hän esiintyi Chanelissa, Christian Diorissa ja Harper’s Bazaarissa! 😍👏 Koko maailma oli häikäistynyt hänen enkelimäisestä kauneudestaan, mutta aika on kulunut ja hän on jo 5️⃣9️⃣! 🧐😲Fanit tuskin tunnistivat häntä harmaantuneine hiuksineen ja ryppyisine kasvoineen! 🤨😱 Katso hänen uudet kuvansa tästä artikkelista! 👇

Tämän mallin ja kirjailijan eteerinen viehätysvoima, enkelimäinen kauneus ja naisellisuus käänsivät kaikkien päät jo 1980-1990-luvuilla. Hän uskaltautui mallin maailmaan jo 15-vuotiaana häntä pidettiin yhtenä muodin parhaista ja menestyneimmistä tähdistä, jonka suuria uskomattomia korkeuksia tuskin voi yliarvioida.

Miljoonat kadehtivat hänen maanpäällistä charmiaan, ja oli vaikea vastustaa ja olla rakastumatta tähän diivaan. Paulinalla uskottiin olevan uskomattoman kauniit kasvonpiirteet, jotka erottivat hänet muista ja tekivät hänestä kaikkien miesten unelman. Vuosia on kulunut ja pelkäämme sanoa, että ikoninen nainen on jo täyttänyt 59 vuotta.

Hän on päättänyt omaksua luonnollisen ikääntymisen kääntymättä kauneuskirurgien ja kosmetologien puoleen. Porizkova on laihtunut huomattavasti, saanut ikääntymiseen liittyviä ryppyjä ja antanut hiustensa kasvaa täysin harmaiksi. Vaikka hänellä on niin paljon “ei-toivottuja” muutoksia, hän onnistuu varastamaan kaikkien sydämet.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant