“Loppu on lähellä!” Lopez ja Affleck välttävät suutelemasta toisiaan osallistuessaan poikansa koripallopeliin

Paparazzit jakavat tuoreen kuvan Lopezista ja Affleckista, eivätkä fanit voi olla huomaamatta yhtä yksityiskohtaa! 🤔🧐 Puolisoiden outo käytös vahvisti avioerohuhut! 😟💔Tämä tapahtui vain muutama päivä kiertueen peruuntumisen jälkeen ja herätti paljon kysymyksiä! 🤨🙄 Katso artikkelista lisää! 👇

Jos olet netiksenä, veikkaamme, että olet varmasti lukenut uutisia tästä pariskunnasta ainakin kerran. Koska he kuuluvat A-luokan julkkiksiin, heidän yksityiselämänsä nousee usein julkisten keskustelujen kohteeksi etenkin sen jälkeen, kun Affleck muutti pois heidän yhteisestä talostaan.

Lisäksi heitä ei ollut nähty yhdessä noin 2 kuukauteen, mikä herätti lisää kysymyksiä. Suurin osa tuli jo siihen tulokseen, että he ovat hakemassa avioeroa palattuaan yhteen 20 vuoden eron jälkeen. Lopez perui myös kiertueensa.

Hiljattain heidät nähtiin yhdessä koripallopelissä viikonloppuna. He pitivät toisiaan kädestä kiinni, mutta jostain syystä välttivät kuitenkin suutelemasta toisiaan. Tämä jätti paljon tilaa kiihkeille keskusteluille. Verkkokäyttäjät väittävät, että oli enemmän kuin selvää, etteivät he selviäisi toisistaan.

Mitä mieltä sinä olet? Jaa mielipiteesi kommenteissa!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant