“Näin avioero teki hänelle!” Tina Kunakeyn viimeisimmästä ulosannista tuli kiivaan keskustelun aihe.

Viime vuonna Cassel ja Kunakey ilmoittivat erostaan, mutta ranskalaisnäyttelijä ei hukannut aikaa ja löysi uuden! 😉💌 Samalla kun hän esittelee tyttöystävänsä julkisuuteen, tämä kauhistuttaa faneja ikääntyneellä ulkonäöllään! 😬😱 Katso tästä artikkelista, miten loukkaava ero muutti kauniin mallin! 👇

Lyhyesti muistutuksena, ranskalaisnäyttelijän ja nuoren mallin avioliitto kesti noin 5 vuotta, jonka aikana pariskunta sai tyttären, joka sai nimekseen Amazonie. Fanien yllätys ei tunnustanut rajoja, kun puolisot ilmoittivat erostaan tehden lopun heidän uskomattomalle rakkaustarinalleen.

Vaikka Cassel on jo löytänyt uuden tyttöystävän ja jopa esitellyt hänet julkisuuteen, Tina näyttää olevan täysin keskittynyt perijättären kasvatukseen eikä ole vielä aloittanut rakkauselämäänsä uudelleen. Varsinkin hänen viimeisin ulosmenonsa herätti keskustelua. Nuori tyttö näytti huomattavasti vanhemmalta, jonka syynä oletettavasti on heidän avioeronsa.

Hänen valintansa Pariisissa pidettyihin juhliin osui valkoiseen mekkoon, jossa oli paljaat olkapäät ja johon oli yhdistetty seeprakuvioiset kengät. Hän ei näyttänyt parhaimmaltaan jättäen paljon toivomisen varaa. Sen sijaan näyttelijän yksityiselämässä kaikki on hyvin. Kun hän näytti kumppaninsa, kaikki alkoivat kutsua häntä “onnekkaaksi mieheksi”.

On kuitenkin yksi asia, jota fanit eivät voi olla näkemättä. Nara, tyttö, jonka kanssa hän tällä hetkellä seurustelee, on täsmällinen kopio Tinasta.

Muistutuksena mainittakoon, että ranskalaisella filmitähdellä on Belluccilta myös kaksi tytärtä, Deva ja Leonie.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant