Miehet laulavat ‘You Raise Me Up’ antaa sinulle kylmiä väreitä

Acapella-esityksellä on ainutlaatuinen kyky tehostaa mitä tahansa kappaletta, valloittaa kuulijat puhtaalla laulutaidolla ja korostaa sanoituksia ilman instrumenttien häiritsevää vaikutusta.

Tämä pätee erityisesti Brigham Young Universityn (BYU) Vocal Point -ryhmään ja heidän acapellaesitykseensä Josh Grobanin vuoden 2003 hitistä “You Raise Me Up”. Heidän versionsa puhaltaa uutta elämää tähän rakastettuun kappaleeseen.

Opiskelijat Dave Boyce ja Bob Ahlander perustivat BYU Vocal Pointin vuonna 1991, ja se nousi nopeasti kampuksen maineeseen sen jälkeen, kun sen ensiesitys oli loppuunmyyty.

Sittemmin BYU Vocal Point on kerännyt lukuisia tunnustuksia, kuten viidennen sijan NBC:n The Sing-Off -ohjelman kolmannella kaudella.

Heidän lahjakkuutensa saavutti uuden huipun joulukuussa 2018, kun he ilmoittivat sosiaalisessa mediassa allekirjoittaneensa levytyssopimuksen Universal Music Groupin alaisuuteen kuuluvan Decca Gold -levy-yhtiön kanssa.

“Olemme vain tavallisia korkeakouluopiskelijoita, jotka tekevät uskomattomia asioita”, jäsen Jason Bromley huomautti.

Musiikkivideo kappaleesta “You Raise Me Up” on voimakas laulullinen matka.

Video alkaa vuorten ja laaksojen henkeäsalpaavilla maisemilla, ja videon alussa on yksi selkeä ääni, johon pian liittyy toinen ääni täydellisessä harmoniassa luoden rikkaan, monikerroksisen äänen.

Yhtye yhdistää kirkkaat, selkeät äänensä vaikuttavaan lauluäänen perkussioon, mikä tekee heidän esityksestään entistäkin kiehtovamman, kun he kulkevat upeissa maisemissa.

Harmoniat sulautuvat yhteen niin saumattomasti, että laulajia on vaikea tunnistaa, mikä osoittaa heidän poikkeuksellista tiimityötään.

Sen sijaan, että he vain jäljittelisivät alkuperäistä, he tarjoavat virkistävän ainutlaatuisen version tästä suositusta kappaleesta.

Heidän omaleimainen tyylinsä ja sovituksensa loistavat läpi, etenkin kun lopussa on uusi koukku, joka korostaa harmonioita. Oppilaiden lisäkuoro lisää crescendoa, ja lopputuloksena on voimakas lopputulos.

Tulet rakastamaan BYU Vocal Pointin poikkeuksellista esitystä “You Raise Me Upista”. Istu alas, rentoudu ja nauti tästä ainutlaatuisesta ja liikuttavasta esityksestä.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant