“Melanoomasta ja hänen yksinäisestä elämästään!” Näin kävi ranskalaiselle näyttelijälle Michele Mercierille…

Silloin 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s kaikki olivat ihastuneet Michele Mercieriin, jonka saatat muistaa Angelique-nimellä! 😍💘 Ihmiset kutsuivat häntä aikoinaan “kauneuden ruumiillistumaksi”, kuitenkin 6️⃣ vuosikymmeniä on jo kulunut, joten pidättele hengitystäsi ennen kuin saat tietää, miten hän elää ja näyttää nyt tässä artikkelissa! 👇

Se oli jo 1960-luvulla, kun ikoninen näyttelijätär kunnioitti valkokankaitamme Angeliquen roolillaan. Hahmo hurmasi nopeasti miljoonat ihmiset sekä nosti Mercierin uran aivan uudelle tasolle. Historiallinen romanssi oli todellinen menestys.

Sen julkaisusta on kulunut noin kuusi vuosikymmentä, ja ihmiset ovat ihmetelleet, miltä hän näyttää nyt. On käynyt ilmi, että aikoinaan juhlittu ja merkittävä näyttelijä elää eristäytyneenä Etelä-Ranskassa ja kärsii yksinäisyydestä.

Useita vuosia sitten hänellä todettiin melanooma ja hän sai hoitoa. Vaikka hän ei enää valita terveydentilastaan, luotettavat lähteet väittävät, että Mercier tuskin tulee toimeen, kun hänellä ei ole perhettä.

Aiemmin hän myönsi, ettei halua aviomiestä ja lapsia, koska hän on enemmän kuin varma, että hänellä on tarpeeksi aikaa. Nyt on kuitenkin liian myöhäistä, eikä hän voi tehdä muuta kuin hyväksyä kohtalonsa.

“Aika ei säästä ketään”, “Sydämeni on juuri särkynyt”, “Hän olisi ansainnut paremman elämän!”, “Ei hyviä uutisia…”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant