“Tulevat supermallit kasvavat!” Kunis ja Kutcher esiintyivät harvoin lastensa kanssa

Näin käy, kun ukrainalainen nainen ja amerikkalainen mies rakastuvat toisiinsa 😉💥 Juuri 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ ja 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣ Kunis ja Kutcher toivottivat suloiset lapsensa tervetulleiksi! 😍😮Vuodet ovat kuluneet ja Wyatt ja Dimitri ovat kasvaneet aikuisiksi, joiden uudet kuvat näet tässä artikkelissa! 👇

Kuvajournalistit ovat hiljattain ikuistaneet yhden merkittävimmistä ukrainalaissyntyisen Hollywood-näyttelijän Mila Kunisin ja amerikkalaisen elokuvatähden ja tuottajan Ashton Kutcherin perilliset heidän harvinaisella julkisella ulkoilullaan. Paparazzit onnistuivat kuvaamaan Wyattin ja Dimitrin ja jakamaan eksklusiiviset kuvat sosiaalisessa mediassa.

Yhden ikonisimman ja kestävimmän Hollywood-pariskunnan lapset ovat kasvaneet aikuisiksi. Jo paljain silmin on nähtävissä, että he ovat ottaneet parhaat geenit vanhemmiltaan. Yleisen stereotypian mukaan seka-avioliittoon (vanhemmat eri kansallisuuksia) syntyneet lapset ovat kauneimpia, ja siinä on jotain perää.

“Tulevia supermalleja!”, “En ole koskaan ennen nähnyt näin söpöjä lapsia!”, “Tytär on ottanut äidin geenit ja poika on isänsä kopio”, “En voi irrottaa silmiäni näistä ihanista lapsista”, “Ei ihme, että heillä on kauniita lapsia. Heillä molemmilla on hyvät geenit”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant