“Hän varaa kaksi lentokoneen istuinta, joihin mahtuu!” Gracie Bon jakoi kuvan päästä varpaisiin ja räjäytti verkon.

Kun ihmiset näkevät hänen kasvonsa, he ajattelevat: “Hän on enkeli!”, mutta sitten he haluavat sanansa takaisin nähtyään hänen ruumiinsa! 😱🙄 Sosiaalisen median tähti jakoi kokovartalokuvan ja tähän ei kukaan teistä ole valmis! 🫢🤯Varmasti et ole ennen nähnyt näin isoja lanteita! ❤️‍🔥🤤Ole valmis yllättymään, kun näet artikkelin! 👇

Kun tämä sosiaalisen median tähti näytti, kuinka hän yritti mahtua lentokoneen istuimelle, video levisi heti viruaaliksi herättämällä kiistelyä verkon käyttäjien keskuudessa. Voidakseen mahtua sisään, epätyypillisellä vartalolla varustettu tyttö joutui varaamaan kaksi paikkaa ja sai aikaan valituksia.

Gracie Bon ilmaisi nopeasti voimakkaan tyytymättömyytensä lentokoneiden istuinten kokoon ja ehdotti, että ne tehtäisiin suuremmiksi ihmisille, joilla on hänen kaltaisensa epätavallinen vartalonmuoto. Hän uskoo, että jokaisella vartalotyypiltään erilaisella ihmisellä on oikeus mahtua istumaan istuimelle varaamatta sen sijaan kahta paikkaa.

Bon korostaa nykyisten istuinmallien rajoituksia ja kannustaa heitä löytämään siihen vihdoin ratkaisun. Hänen valituksensa aiheuttivat kohun, eivätkä läheskään kaikki olleet samaa mieltä hänen sanomisistaan. Jotkut suhtautuivat tilanteeseen jopa huumorilla eivätkä ottaneet hänen sanojaan vakavasti.

Nyt on teidän vuoronne, rakkaat lukijamme, jakaa mielipiteenne kommenteissa!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant