”Miten hän kehtaa?” Meghan Marklen Nigerian-vierailu on herättänyt kiivasta keskustelua

Kate Middleton ei ikinä pukeutuisi näin! 😉💯Markle unohti taas, että hän on Sussexin herttuatar ja valitsi paljastavan mekon! 😲❤️‍🔥With paljaat olkapäät ja dekoltee saivat jopa Harryn nolostumaan!🫤🙄 Hänen viimeisin vierailunsa Nigeriassa herätti kulmakarvoja! 🤨Katso kuvat tästä artikkelista!👇

Sussexin herttuatar on viime aikoina tehnyt useita julkisia esiintymisiä suunnitellun Nigerian-vierailunsa aikana. Kuninkaallisen perheen jäsen joutui jälleen keskustelujen kohteeksi. Prinssiparin valinta osui jälleen paljastavaan mekkoon, jossa oli paljaat olkapäät. Se jätti vain vähän tilaa mielikuvitukselle.

Hän piti väkevän puheen Women in Leadership -huippukokouksessa ja kiirehti kiittämään kaikkia paikalla olleita lämpimästä tervehdyksestä. Muuten hän viittasi Nigeriaan ”maanaan” paljastaen, että hän on 43-prosenttisesti nigerialainen, ja korostaen omistautumistaan kulttuurilleen ja perinteilleen.

Mitä tulee hänen muotivalintaansa, joka osui mausteiseen punaiseen mekkoon. Se herätti välittömästi reaktioita ja siitä tuli kiivaiden keskustelujen aihe verkossa. Hän piti menestyviä naisia ”roolimalleina”, joilta meillä kaikilla olisi paljon opittavaa. Vaikka jotkut pitivät hänen asuaan häpeällisenä ja sopimattomana, toiset eivät voineet olla ihailematta häntä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant