”Mitä hän on tehnyt kasvoilleen?” Nicole Kidmanin esiintyminen Met-gaalassa 2024 tekee otsikoita

Jopa uskolliset fanit tuskin tunnistivat Kidmania näissä kuvissa!🙄 Hollywood-näyttelijä ilmestyy Met-gaalaan 2024 ja kaikki sanovat samaa!🧐🤫 ”Mikä hänen kasvoillaan on vikana?”, ”Tunnistamaton” ja muut vastaavat kommentit iskivät tähteen! 🗨️See lisää tässä artikkelissa! 👇

Tuskin kukaan kyseenalaistaa hänen henkilöllisyyttään. Tapaa Nicole Kidman, lahjakas, erinomainen ja yksi halutuimmista Hollywood-näyttelijöistä, joka muistetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa ”Akkamies ja kadonnut valtakunta”, ”Stocker” ja ”Big Little Lies”.

Aina kun hän esiintyy julkisuudessa, kaikki katseet kohdistuvat vain häneen. Tällä kertaa se ei ollut poikkeus. Cruisen ex-vaimo ei yksinkertaisesti voinut jättää Met-gaalaa väliin ja esiintyi mielenkiintoisesti suunnitellussa mustavalkoisessa mekossa, jossa oli tiukka yläosa ja tuuhea hame.

Tyylikkäät valkoiset hansikkaat ja tyylikkäät korut tulivat täydelliseksi täydennykseksi hänen upeaan kuvaansa. Hänen ulosmenonsa herätti reaktioita eikä jäänyt huomaamatta. Jotkut alkoivat ”syyttää” häntä toisesta kauneusleikkauksesta, kun taas toiset ihailivat vilpittömästi hänen ajatonta kauneuttaan.

Mekko oli muuten Balenciaga Couturen ja jätti syvän vaikutuksen kaikkiin paikalla olleisiin.

”Ei mekko, vaan taideteos!”. ”Hän söi eikä jättänyt murusia”, ”Yhdellä sanalla – virheetön!”, ”Kesti hetken tunnistaa hänet tässä”, ”Mitä hän teki kasvoilleen tällä kertaa?”, ”Geenit vai kauneusleikkaukset?”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant