”Tyttö, jolla on nukkekasvo silloin ja nyt!” Tältä Barbie-lapsi Aira näyttää ja elää nykyään.

Hän oli 2️⃣ kun maailma kutsui häntä tytöksi, jolla oli kaikkien aikojen kauneimmat kasvot! 💘😮Mallitoimistot eivät odottaneet hänen kasvamistaan ja hän alkoi tienata rahaa vielä lapsena! 😉 Aika on kulunut ja tosielämän Barbie on tunnistamaton! 🧐😲 Hän on lihonut ja menettänyt enkelimäisen kauneutensa, jonka uudet kuvat näet tässä artikkelissa! 👇

Tämän tytön henkeäsalpaava ja lumoava kauneus hurmasi miljoonat, kun hän oli vielä pieni lapsi. Hänen nimensä tuli tunnetuksi joka puolella maapalloa yhtenä kauneimmista tytöistä, jota tituleerattiin ”Barbie-tytöksi”. Hänen valokuvansa levisi välittömästi verkkoon ja kiinnitti verkon käyttäjien huomion.

Jotkut ihailivat aidosti Airan uskomatonta kauneutta, kun taas toiset syyttivät hänen vanhempiaan siitä, että he olivat pilanneet hänen lapsuutensa viemällä nuo huolettomat vuodet pois, muokkaamalla hänen kuviaan ja pakottamalla hänet käyttämään koko ajan täysmeikkiä. Yksikään valokuvaaja ei voinut pysyä välinpitämättömänä häntä kohtaan, ja hän alkoi ansaita rahaa jo varhain.

Varttuessaan hän ei kuitenkaan enää näyttänyt samalta nuken kaltaiselta tytöltä, jolla oli ihanteelliset piirteet. Nyt hän on teini-ikäinen, joka on lihonut ja lakannut olemasta sama suosittu ja menestyvä tyttö. Hänestä on tullut tavallinen lapsi. Jotkut ovat sitä mieltä, että hän ansaitsee edelleen tittelin ”yksi maailman kauneimmista tytöistä”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant