”Puoliksi kalju, roikkuva iho ja ryppyjä” Uudet sensaatiomaiset kuvat 70-vuotiaasta Pierce Brosnanista pintaan verkkoon

Fanit eivät tunnistaneet täysin harmaantunutta Brosnania Los Angelesin kaduilla! 😬😱 Silloin 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣s naiset kutsuivat häntä valkokankaiden kuumimmaksi mieheksi, mutta aika ei säästä ketään! ⏳ Parempi istua alas ennen kuin näet huomattavan ikääntyneen näyttelijän! 🤯😳Skandaalimaiset paparazzikuvat – katso artikkeli! 👇

Kukaan teistä ei varmaankaan kyseenalaista tämän maailmankuulun ja kuuluisan miehen henkilöllisyyttä. Hän on yksi Hollywoodin legendaarisimmista näyttelijöistä, joka tunnetaan parhaiten sellaisista upeista elokuvista kuin ”Mamma Mia!”, ”Goldeneye” ja ”Ghost Writer”.

Brosnan ei ole ainoastaan rakentanut huikeaa näyttelijänuraa, vaan hänestä on tullut myös yksi suosituimmista ja halutuimmista miehistä naiskatsojien keskuudessa, jotka eivät ole jättäneet käyttämättä tilaisuutta kutsua häntä kuumimmaksi mieheksi, joka on koskaan koristanut valkokankaitamme. Kuten huomaatte, hän nautti suosiostaan tyttöjen keskuudessa, mutta mikään ei ole ikuista.

Merkittävän ja tunnetun irlantilaisen näyttelijän ja elokuvantekijän viimeisimmästä ulosannista tuli kiivaan keskustelun aihe. Hänen hiuksensa ovat harmaantuneet kokonaan sekä lukemattomat syvät rypyt ja muut ikään liittyvät muutokset näkyvät jo selvästi. Elokuvatähti esiintyi roikkuvalla iholla, mikä sai fanit tarkistamaan hänen ikänsä kahteen kertaan.

On syytä mainita, että paljon julkista huomiota on kiinnittänyt ikonisen näyttelijän vaimon Keely Smithin epätavallinen ulkonäkö, jonka paino ylittää yli 100 kiloa.

”Mitä odotit sen sijaan? Kukaan ei nuorene”, ‘Kaipaan vanhaa machoa, joka teki kaikki tytöt hulluiksi…’, ”Ikääntyminen koskee kaikkia. On aika hyväksyä se tosiasia!”, ‘Aika on armoton’.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant