”Hän vanhenee kuin hieno viini!” Lee Curtisin viimeisin esiintyminen sai aikaan ristiriitaisia reaktioita…

Saatat muistaa hänet elokuvasta ”True Lies”, josta tuli hänen eniten tuottanut elokuvansa! 🎬💥 Takavuosina 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣-1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣s miehet kutsuivat häntä yhdeksi viehättävimmistä näyttelijättäristä ja he sanovat samaa vieläkin, kun hän on 6️⃣5️⃣! 🤤❤️‍🔥 Lee Curtisin hiljattain puhuttanut asu ei jättänyt sijaa mielikuvitukselle, jonka kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

Monet teistä muistavat hänet sellaisista upeista elokuvista kuin True Lies ja Freaky Friday, jotka muovasivat hänestä yhden aikansa kysytyimmistä ja parhaiten palkatuista näyttelijöistä. Uskomattoman lahjakkuutensa ja ammattitaitonsa lisäksi Lee Curtisin tyyli ja karisma erottivat hänet aina muista.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Viime aikoina hän on esiintynyt julkisuudessa ja tehnyt massiivisen vaikutuksen rohkealla lookillaan. ”Kaikki kaikkialla kerralla” -tähden muotivalinta osui provosoivaan laivastonsiniseen mekkoon, jossa oli syvälle ulottuva kaula-aukko ja jota täydensivät korkeakorkoiset kengät ja upea kaulakoru.

Hänen piikikäs kuvansa nousi nopeasti kiivaan keskustelun kohteeksi. Monet kiirehtivät tämän jälkeen tarkistamaan huomattavan näyttelijättären iän, kun taas joidenkin mielestä hänen valintansa oli liian rohkea ja jopa mahdoton hyväksyä.

On syytä mainita, että hän on merkittävä myös esiintymisensä vuoksi elokuvissa ”Inisherinan banshee”, ”Black Panther: Wakanda Forever” sekä ‘Elvis’, ”Knives Out: Bulb Made of Glass” ja ‘Fabelmans’.

Hän on saanut tittelin ”Scream Queen” ikonisesta Laurie-roolistaan elokuvassa ”Halloween”. Kaikki eivät tiedä legendaarisesta filmitähdestä sitä, että hän on myös lukuisien lastenkirjojen kirjoittaja, joiden joukossa on muun muassa ”Today I Feel Silly”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant