”Hän eristi itsensä todellisuudesta!” Elton Johnin muistelmat valottavat edesmennyttä popin kuningasta

Hän kertoo vihdoin kaiken Jacksonista! 😲😨 Veikkaamme, että kukaan teistä ei ole valmis näihin leukaa pudottaviin yksityiskohtiin! 💥 Jos haluat tietää kaiken – katso artikkeli! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Jackson (@michaeljackson)

E. Johnin suurta roolia ja merkittävää panosta showbisneksessä tuskin voi yliarvioida. Miehellä, jonka tihkuva ura musiikin parissa on kestänyt vuosikymmeniä, on erityinen paikka kaikkien sydämissä. Vielä nyt, 75-vuotiaana, hän ei lakkaa olemasta julkisen huomion keskipisteenä.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elton John (@eltonjohn)

Ei ole yllättävää, että muusikon ”Me” -niminen muistelmateos keräsi paljon huomiota. Ei ole enää salaisuus, että Johnilla ja Jacksonilla oli läheinen suhde, josta hän on avoimesti maininnut muistelmissaan.

He tapasivat ensimmäisen kerran, kun tuleva Popin kuningas oli vielä teini-ikäinen. Hän myönsi, että tähti yritti joskus paeta todellisuutta.

Hän kuvaili häntä usein ”häiritseväksi ihmiseksi, jonka seurassa oli häiritsevää olla” ja joka ei kestänyt aikuisten seuraa, jonka syistä ei ole tietoa. Tämä herätti tietysti kysymyksiä popin kuninkaan fanien keskuudessa, mikä johti lisäkeskusteluihin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant