Yhdestä sinkkunaisesta tulee internet-tähti jaettuaan asuntonsa hämmästyttävän muutoksen

Naapurit nauroivat minulle, kun muutin tähän vanhaan asuntoon, kunnes tein sille kaikkien aikojen huikeimman remontin 😉💪 Nyt kaikki haaveilevat asuvansa täällä! 🫠 Tein kurjasta paikasta luksusasunnon ja olen ylpeä itsestäni! 😇👏Katso ennen-jälkeen-kuvat tästä artikkelista! 👇

Kun tein päätöksen muuttaa vanhaan asuntoon, joka oli viimeksi remontoitu 2000-luvulla, kaikki suhtautuivat epäilevästi ja jotkut jopa nauroivat minulle. He ihmettelivät, miksi valintani osui niin rumaan asuntoon, kunnes näytin sitä radikaalin remontin jälkeen.

Koska se oli melko tilava (76 neliömetriä), se vaati paljon työtä, hikeä ja rahaa, mutta olin innokas tekemään itselleni kauniin elämän asunnossa, jossa tuntisin oloni täysin mukavaksi. Edelliset asukkaat suunnittelivat tilan uudelleen monta vuotta sitten, enkä todellakaan pitänyt siitä.

Se päätettiin palauttaa siihen pohjaratkaisuun, jonka rakennuttaja oli visioinut, muutamalla uudella innovatiivisella ja toivottavalla muutoksella, joista yksi oli keittiön poistaminen eteisestä, jossa seinät on nyt maalattu pestävällä vaalealla maalilla, joka on varsin käytännöllinen.

Tässä näkyy sisääntulon vasemmalla puolella oleva kapeikko. Eteiseen ilmestyi myös peilillä varustettu riippukonsoli. Mitä tulee keittiöön, sen tila yhdistettiin olohuoneeseen. Seinää vasten on lineaarinen keittiöyksikkö, jossa on valkoiset julkisivut.

Täällä seisoi myös pyöreä ruokapöytä. Olohuoneen alueella on suuri harmaa sohva ja sitä vastapäätä televisio. Lähempänä ikkunaa on avohylly, jossa minikirjastoni sijaitsee.

Makuuhuoneessa on mukava parisänky, jossa on pehmeä pääty. Sijoitin tänne myös yöpöydät ja sisäänrakennetut säilytysjärjestelmät. Tilaa riitti myös pukuhuoneelle. Päätin käyttää toista huonetta toimistona. Sitä voidaan tarvittaessa käyttää vierashuoneena.

Tässä vaatekaapissa on peilijulkisivut, jotka tekevät tilasta visuaalisesti suuremman. Järjestin työtilan ikkunan viereen. Huoneessa on myös kokoontaitettava sohva, joka on sijoitettu seinää vasten. Kylpyhuoneeseen siirryttäessä seinät on koristeltu kiiltävillä siniharmailla laatoilla ja samanvärisellä pestävällä maalilla. Annoin etusijalle suihkun tavallisen kylpyammeen sijaan, enkä kadu sitä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant