Perhe herätti “ruman” vanhan asuntonsa henkiin ja antoi sille kaikkien aikojen upeimman remontin.

Vietimme 2️⃣ kuukautta ja saimme asunnon, josta olimme aina haaveilleet! 🤩👏Perhe oli kyllästynyt surkeaan asuntoonsa ja päätti, ettei aikaa saa tuhlata! 😯🫢Kun näytimme lopputuloksen, kaikki naapurit olivat sanattomia! 🤐 Katso ennen-jälkeen-kuvat tästä artikkelista! 👇

Tämän päivän artikkelin sankareiksi ovat nousseet puolisot, jotka päättivät antaa “rumalle ja tylsälle” asunnolleen radikaalin remontin. Taloudellisten mahdollisuuksien puutteen vuoksi heiltä kesti vuosia aloittaa remonttiprosessi. Se vaati rahan ja ajan lisäksi paljon riskiä ja rohkeutta.

Säästääkseen aikaa perhe kääntyi nopeasti sisustusalan yrityksen puoleen. Saneerauksen jälkeen keittiö yhdistettiin olohuoneeseen. Lattiapäällysteeksi valittiin valkoiset laatat. Olohuoneen ja keittiön risteykseen asennettiin moderni baaritiski.

Ruokailutilan seinät maalattiin klassisen valkoisiksi, mutta sinne tehtiin myös korostusseinä. Se maalattiin runsaalla sinisen sävyllä. Televisio näkyy aksenttiseinän lähellä. Siinä on myös suuri mukava sohva. Peilikaappi asennettiin koko seinän yli sisäänkäynnin kohdalle.

Omistajan suosikkimusiikkisoitin sijoitettiin myös tähän, ja se lisäsi tunnelmaa entisestään. Huoneeseen valittiin säännöllisempi muoto/ Sisäänkäynnin oikealla puolella on makuuhuone, jossa on suuri parivuode. Myös säilytysjärjestelmä asennettiin.

Kylpyhuonetta suurennettiin käytäväalueen vuoksi. Seinät ja lattia sisustettiin beigeillä suurikokoisilla laatoilla. Pesukone asennettiin pesualtaan alle.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant