“Missä on vaatimattomuus, Katy Perry?” Laulajattaren äskettäinen outing nousi kiivaan keskustelun aiheeksi.

Showbisnes hemmotteli myös häntä! 😳👎Katy Perry unohti vaatteet ja ilmestyi paikalle mustissa alusvaatteissa ja verkkokangaspalassa! 🫣🤤Amerikkalaislaulajan provosoiva look jätti kaikki sanattomiksi! 🤐😵‍💫 Fanit toivovat, että he voisivat olla näkemättä tätä! 😬 Katso yksi tähden kaikkien aikojen mausteisimmista lookeista tästä artikkelista! 👇


Kaikki varmaan tuntevat tämän maailmankuulun, menestyneen ja huiman amerikkalaisen poplaulajan, jonka uskomaton lahjakkuus, kaunis ääni ja vaikutusvalta ovat tehneet hänestä korvaamattoman musiikkialalla. Hänen hittinsä nousevat välittömästi listojen kärkisijoille ja niitä kuunnellaan laajalti ympäri maailmaa.


Musiikkitähden ulkonäkö on kuitenkin kokenut muutoksia huonompaan suuntaan yhden Perryn vaikeimman kauden aikana. Epäonnistunut yksityiselämä otti veronsa ja hän lihoi, mikä tuli yllätyksenä hänen ihailijoilleen ja kannattajilleen.


Viime aikoina Perry on kuitenkin laihtunut paljon ja esitteli hiljattain huomattavasti hoikempaa vartaloaan. Hän esiintyi verkkomekossa, joka paljasti hänen mustat alusvaatteensa. Paikalla olleet ihmiset sulkivat silmänsä hämmennyksestä heti, kun he näkivät hänen törkeän asunsa.


Jotkut kehottivat häntä pikaisesti etsimään uuden stylistiä, kun taas toiset eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä ja arvostelivat hänen epäonnistunutta asuaan, joka ei jättänyt tilaa mielikuvitukselle. Hänen viimeisin retkensä ei antanut kenenkään jäädä välinpitämättömäksi ja herätti reaktioita.


Mitä tulee hänen rajuun painonpudotukseensa, jotkut osoittavat epäuskoa ja väittävät, että musiikkilegenda on laihtunut “laittomasti” ja ottanut pillereitä. Yksi asia on kuitenkin selvä: hän on palannut entiseen vartaloonsa ja tyyliinsä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant