Nainen oli kyllästynyt vanhaan asuntoonsa ja räjäytti verkon fantastisella muutoksellaan.

Kun näytin ensimmäistä kertaa asuntoa, jossa asuin, kaikki purskahtivat nauruun! 🤭😆Mutta he kaikki katuivat sitä heti, kun näytin sen upean remontin jälkeen! 😏👌Lopputulos ylitti kaikkien odotukset, jonka sinäkin voit nähdä tässä artikkelissa! 👇

Koska tämän asunnon alkukunto jätti paljon toivomisen varaa, sen omistaja ei hukannut aikaa, löysi sisältään tarpeeksi rohkeutta ja päättäväisyyttä ja palkkasi suunnittelijan, jonka ammattitaitoista työtä selvästi tarvittiin. Katsotaan, tekikö hän parhaansa vai ei!

Tämä asunto ei ole liian suuri. Omistaja on nuori nainen, joka oli jo uupunut eikä enää kestänyt asua näin surkeassa paikassa. Hän häpesi kutsua vieraita eikä tuntenut oloaan täysin mukavaksi.

Remontti alkoi tilan uudelleenjärjestelyllä. Kaikki väliseinät purettiin ja tilalle luotiin uudet. Sisäänkäynti erotettiin lasiharkoista tehdyllä väliseinällä, joka päästi huoneeseen paljon enemmän luonnonvaloa.

Mitä tulee lattiaan, se on laminaattia ja muistuttaa kalanruotoparkettia. Tässä näkyy kaksi vaatekaappia sisäänkäynnin molemmin puolin. Sitten ilmestymme makuuhuoneeseen, jossa on tilava sänky. Seinät on maalattu runsaalla vihreällä värillä ja ne sopivat täydellisesti sisustukseen.

Aivan sen vieressä on rentoutumisalue. Täällä on mukava beige sohva ja paljon kasveja, jotka tekevät ilmapiiristä vieläkin erikoisemman ja tuovat siihen raikkautta ja eloisuutta. Keittiön sisäänkäynti siirtyi huoneeseen saneerauksen jälkeen.

Heidän oli pystytettävä lasinen väliseinä, jossa on ovi, jotta kaikki olisi laillista, koska täällä on kaasua. Seinät ovat täälläkin vihreät. Tänne asennettiin kulmasarja. Se toimii myös ylimääräisenä työpaikkana ruoanlaittoa varten. Kylpyhuoneeseen tehtiin myös suuria muutoksia.

Kapeudestaan huolimatta se on toimiva ja siinä on kaikki tarpeet ja mukavuudet. Valittiin vihreät ja valkoiset laatat. Tavallinen kylpyamme korvattiin tilavalla suihkulla, jossa on lasiseinä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant