“Kuin kaksi samaa hernettä!” Tältä näyttää Richard Geren esikoinen, joka ei eroa isästään millään tavalla.

“Tervehdys uusi Gere!” 👏🏻Are Kiinnostaako sinua nähdä, miltä Richardin 2️⃣2️⃣ -vuotias poika näyttää? Olet oikeassa paikassa❗🙆🏻‍♀️It kävi ilmi, että näyttelijä välitti tarttuvan charminsa ja juonikkaan katseensa kuusivuotiaalle son❤️👦🏻You hämmästyttää heidän yhdennäköisyytensä, here⬇️

Vuonna 2019 Richard ja hänen vaimonsa, 39-vuotias Alejandra Silva, saivat pojan. Ja vuonna 2020 syntyi toinen poika. Huolimatta siitä, että nämä lapset ovat Geren ja Silvan ensimmäiset yhteiset, molemmilla vanhemmilla on jo kokemusta lasten kasvattamisesta aiemmista avioliitoista. Geren edellisestä avioliitosta ex-vaimo Carey Lowellin kanssa on 22-vuotias poika Homer James Jigme.

Hollywood-sydänihmisen rooli kiinnittyi Richard Gereen vahvasti hänen tehtyään erinomaisia suorituksia elokuvissa “Pretty Woman” ja “Upseeri ja herrasmies”․ Tämän jälkeen hän tapasi juhlissa tulevan ensimmäisen vaimonsa, malli ja näyttelijä Cindy Crawfordin. Yhdessä Gere ja Crawford herättivät toistuvasti huomiota punaisella matolla ja kiiltävien lehtien kansissa, mikä johti lopulta heidän avioliittoonsa. Neljän vuoden liiton jälkeen he kuitenkin päättivät erota.

Seitsemän vuotta epäonnistuneen avioliiton jälkeen Richard Gere tapasi malli ja näyttelijä Carey Lowellin, ja he saivat pojan, Homer Geren. Cindy Crawfordin kanssa solmimansa avioliiton aikana Richardilla ei ollut halua saada lapsia, toisin kuin uudessa suhteessaan Carey Lowellin kanssa. Homer herätti julkista huomiota jo hyvin varhaisessa iässä, kiitos kuuluisien vanhempiensa.

Vuonna 2003, kun Homerin äiti ja isä päättivät erota, media keskusteli aktiivisesti perheen yksityiselämästä. Tähän huijaukseen liittyvät spekulaatiot ja halvat vitsit herättivät säännöllisesti julkista huomiota. Homer oli jälleen kerran huomion keskipisteenä.

Homerilla on sisarpuoli, joka on syntynyt hänen äitinsä edellisestä avioliitosta. Homerista tuli isoveli viime vuonna, kun hän sai uuden velipuolen Richard Geren vaimon Alejandra Silvan kanssa. Toisin kuin isänsä, Homer elää vaatimatonta elämää. Hän asuu tällä hetkellä New Yorkissa. Ilmeisesti Richard periytti pojalleen paitsi viehätysvoimansa, myös viehättävän ulkonäkönsä.

Huolimatta tavanomaisesta taipumuksestaan välttää julkista huomiota Homer esiintyi kuitenkin lapsena useasti julkisesti molempien vanhempiensa kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant