“Tuli kuihtunut mummo!” Hollywood-ikoni Kathleen Turneria ei tunnistettu uusissa kuvissa

“Mitä hänelle tapahtui? “😣Kun Kathleen oli nuorempi, Hollywood oli hulluna häneen beauty❤️‍🔥🔥Näyttelijätär oli yksi intohimoisimmista tähdistä maankaltaisen ulkonäkönsä ansiosta… 👩‍❤️‍👨🤦🏻‍♂️Now hän näyttää niin erilaiselta, etteivät fanit tunnistaneet kaunotarta 8️⃣0️⃣s. Katso kuvat here⬇️

Hollywood-yleisön huomiota on jo pitkään herättänyt Kathleen Turner, lahjakas näyttelijä, jolla on hienot vaaleat hiukset ja hypnotisoivat silmät. Hänen nousunsa kuuluisuuteen ei kuitenkaan johdu pelkästään hänen viehättävästä ulkonäöstään. Turner on takonut poikkeuksellisen uran, jonka juuret ovat erinomaisuudessa. Hän on jättänyt uskomattoman jäljen viihdeteollisuuteen.

Turnerin luova matka alkoi lavalla, jossa hänen voimakas esiintymisensä ja hämmästyttävä äänensä vangitsivat välittömästi yleisön huomion. Monet tilaajistamme saattavat muistaa näyttelijä Kathleen Turnerin elokuvista kuten “Romancing the Stone” ja “Niilin jalokivi”․ Kahden viime vuosikymmenen aikana taiteilija on kokenut huomattavia muutoksia ulkonäössään.

Vuonna 1994 Kathleen Turner kertoi avoimesti, että hänellä on ollut autoimmuunisairaus, johon liittyy sietämätöntä kipua ja usein kuumetta. Tämä sairaus aiheutti hänen uransa aktiivisuuden vähenemisen. Näyttelijä joutui selviytymään liikkumisvaikeuksista, mikä antoi aihetta olettaa, että hän alkoi kärsiä alkoholiriippuvuudesta.

Fanit eivät tunnistaneet näyttelijää, joka ei ollut esiintynyt julkisuudessa moneen vuoteen. “Ikääntyminen tulee kaikille”, “Mikä yllätys”, “Kukaan ei olisi uskonut, että kyseessä on kuuluisa näyttelijä!”, “Plastiikkakirurgian avulla hän näyttäisi viehättävältä”, internetin käyttäjät totesivat. Mikä on sinun mielipiteesi?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant