Yksi parhaista pienistä kylpyhuoneen remodel ideoita, jotka antavat miljoonille ihmisille suurin inspiraatio

3️⃣ neliömetriä ja unelmien kylpyhuone? 🤔 Kyllä, se on mahdollista! 😉🤩Omistajat muuttivat radikaalisti “ruman” erillisen kylpyhuoneensa ja yllättivät kaikki sukulaiset! 😮👏Ei kukaan usko, että tämä on sama kylpyhuone! 🛀🧐Katso ennen-jälkeen-kuvat tästä artikkelista! 👇

Kun tila on rajallinen, on kymmenen kertaa vaikeampaa ja haastavampaa mahduttaa kaikki kunnolla ja tarjota kaikki tarpeellinen. Tämän päivän artikkeli kertoo vanhasta erillisestä kylpyhuoneesta, joka on kokenut merkittäviä muutoksia ja jopa ylittänyt omistajien odotukset.

Tietyt taidot mahdollistavat niiden yhdistämisen ja muuttamisen tunnistamattomaksi. WC:n ja lavuaarin paikat vaihdettiin ja se näytti käytännöllisemmältä ja esteettisesti kauniimmalta. Kylpyhuone kokonaisuudessaan näyttää nyt tyylikkäältä ja modernilta.

Kaikki tietoliikenneyhteydet on piilotettu kipsilevylaatikon taakse, johon on pääsy erityisen suuren luukun kautta huollon helpottamiseksi. Perinteisen kylpyammeen sijaan valittiin suihkukaappi, jotta pesukoneelle säästyisi tilaa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant