“Taas uusi suhde!” Paparazzit saivat vangittua Angelina Jolien uuden kumppaninsa kanssa…

“Se on uskomatonta! Löysin Brad Pittin kaksoisolennon!” 🧔‍♂️🧔‍♂️Photographers näytti Jolien viimeaikaisia kuvia yhdessä komean poikaystävänsä kanssa ja yllätti kaikki😳👩‍❤️‍👨 Katsokaa vain niitä here⬇️⬇️⬇️

Hiljattain tuli ilmi, että kuuluisa näyttelijä Brad Pitt on jo löytänyt uuden rakkauden ja kaikki keskustelevat hänen yksityiselämästään. Viime syksystä lähtien hän on seurustellut Ines de Ramonin kanssa. Monet sanovat, että Angelina Jolie ei pidä heidän vakavasta suhteestaan. Mediauutisten mukaan Jolie haluaa tavata Inesin ja varoittaa häntä siitä, että heidän romanssinsa voi päättyä huonosti.

Ilmeisesti he eivät kuitenkaan ole vielä tavanneet toisiaan. Fanit ovat varmoja, että tapaamista ei ole tapahtunut, koska Angelina tuntee itsensä jo onnelliseksi yksityiselämässään. Valokuvaajat onnistuivat hiljattain ikuistamaan Hollywood-näyttelijättären brittiläisen Rothschild-suvun perijän kanssa.

Kuvassa Joliella oli kevyesti värjätyt hiukset ja musta mekko, jossa oli sivuilla halkiot. Muuten harva on varma, että Angelina Jolien ja David Mayer de Rothschildin välillä voi olla vakava rakkaussuhde.

Muistakaamme, että David on myös aktiivisesti mukana ympäristö- ja sosiaalisessa toiminnassa, ja ilmeisesti he tapasivat näissä asioissa. Angelina ja David ajoivat kotiin eri autoilla. Oli miten oli, fanit alkoivat keskustella näistä uusista otoksista ja ilmaista mielipiteitään.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant