“Painaa melkein 220 kiloa!” Pierce Brosnanin vaimo joutui paparazzien kuvaamaksi ja pettyneille faneille

“Rasvat ja selluliitti! Mitä hän löysi hänestä?”😬Hollywood-näyttelijä Brosnanin fanit yllättyivät, kun hänen vaimonsa alkoi nopeasti lihoa🧐🤯Nainen on nyt tunnistamaton, katso here⬇️⬇️⬇️.

Hollywoodin sydänsankari Pierce Brosnan tapasi vaimonsa Meksikossa. Näyttelijän toisesta vaimosta tuli ihana äiti näyttelijän edellisestä liitosta syntyneille lapsille.

Pierce on todennut useamman kerran, että heidän avioliittonsa on ihana ja he ovat onnellisia yhdessä. Hän suojelee aina ainoaa vaimoaan. Pierce itse totesi, että hänen vaimonsa ulkonäkö on muuttunut huomattavasti.

Fanit olivat yllättyneitä nähdessään, kuinka hänen vaimonsa oli muuttunut ja lihonut lisää. Vaikka Brosnan painaa 220 kiloa, hän väittää edelleen, että hänen vaimonsa on maailman kaunein. Hiljattain paparazzit kuvasivat näyttelijän vaimon uimapuvussa lomamatkalla. “Miten hän on muuttunut!”, “Eikö hän voi todella pitää huolta itsestään”, “Miten hän ei jätä häntä!”, “Hänen täytyy mennä kuntosalille”, internetin käyttäjät kirjoittivat.

Pierce puolustaa kaikesta kritiikistä huolimatta vaimoaan. Hän sanoi: “Hän ei ole vielä valmis: “Vuodet ovat kuluneet, mutta vaimoni on edelleen elämäni rakkaus”․.

“Rakastan ainutlaatuista vaimoani todella paljon. Rakastan häntä sellaisena kuin hän on ja tulen aina rakastamaan häntä!”, Brosnan sanoi. “Häntä voi vain kadehtia”, fanit kirjoittivat.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant