“Ei näytä lainkaan Hollywood-tähdeltä!” “Ei näytä lainkaan Hollywood-tähdeltä!” Kuvat Sarah Jessica Parkerista rannalla pettivät fanit

“Kuin luuranko uimapuvussa!” 😬Paparazzi ikuisti Parkerin rannalla ja aiheutti näillä kuvilla kohua😖Vuodet ovat vaatineet veronsa, katso itse tästä👇

Huolimatta siitä, että suosittu sarja julkaistiin monta vuotta sitten, Carrie Bradshaw’n kuva yhdistetään edelleen näyttelijä Sarah Jessica Parkeriin.

Legendaariseen projektiin osallistumisen vuoksi näyttelijä kohtasi ikään liittyviä ongelmia. Silloin haastattelussa hän sanoi: “Monet sanovat, että minulla on paljon ryppyjä, toiset sanovat, että niitä on vähän. He rakastavat keskustella ihmisistä, jotka vanhenevat ja muuttuvat iän myötä. Normaalina ihmisenä minä vanhenen, ja mitä minun pitäisi tehdä sille? Pysäyttää vanheneminen?”, tähti pohti.

Hänen sanoistaan tuli inspiraatio monille naisille, jotka halusivat jotenkin piilottaa ryppyjä ja muita ihon puutteita. Uudet rannalla otetut paparazzikuvat osoittavat, että Sarah ei ajattele puutteita lainkaan.

Valokuvaajat ikuistivat Parkerin rannalla, jossa hän oli miehensä kanssa. Näyttelijä oli pukeutunut mustaan uimapukuun ja voitti monien fanien sydämet. “Hänellä on upea vartalo”, “Hän näyttää aika hyväkuntoiselta”, “Sara on kaunein nainen!”, internetin käyttäjät reagoivat. Mutta heidän joukossaan oli tietysti myös ihmisiä, jotka kritisoivat häntä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant