“Ei kokoa eikä vyötäröä!”: Kukaan ei ollut valmis näkemään, miltä Olivia Wilden vartalo näyttää todellisuudessa

Ihmiset kutsuvat tätä Hollywoodin rumimmaksi vatsaksi! 😦🫣 Näiden Olivia Wilden kuvien jälkeen fanit alkoivat kyseenalaistaa näyttelijän kauneutta! 😬🫢

Tuoreimmat kuvat saivat nopeasti kohua aikaan. Ihmiset alkoivat jopa kyseenalaistaa hänen kauneuttaan nähtyään hänet lyhyessä topissa ja legginsseissä todennäköisesti kuntosalin jälkeen. Hänen vartalonsa, etenkin vatsa ja vyötärö, jättivät paljon toivomisen varaa.

“Kutsutko tätä kauniiksi vatsaksi?”, “Eikö tämä ole jo liikaa?”, “Nollakoko ja vyötärö!”, “En ole koskaan ymmärtänyt, miksi niin moni ihailee tätä näyttelijää”, “Ei mitään erikoista ja ainutlaatuista”! Hänen kaltaisiaan on miljoonia”.

“Kateus hiljaa! Hän on täydellinen sellaisena kuin on”, “Yhdellä sanalla – UPEA!”, “Pitäisi olla laitonta näyttää noin kauniilta!”, “Onko teillä kaikilla tuollainen vartalo? Miksi sitten arvostelette häntä?”, “Pitäkää huoli omista asioistanne, ihmiset!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant