“Hänen tekaistu täydellisyytensä on vihdoin paljastunut”: Mitä paparazzi nappasi Kim Kardashianin vartalosta teki kohun

Vihdoinkin myös Kim Kardashianin virheet on kuvattu. Kävi ilmi, ettei hän olekaan niin täydellinen kuin tiedämme. Kuvittelitko, että hän kärsii jostain sairaudesta? Paljastetaan hänet todellisuudessa 😱😱😱

Kim Kardashian on niin kuuluisa tähti, joka valloitti koko maailman ulkonäöllään. Kävi ilmi, että hän on kärsinyt vakavasta sairaudesta, psoriaasista, jo vuosia. Hän on aina halunnut päästä eroon taudista, mutta tässä paparazzien Malibun rannalla ottamat tuoreet kuvat osoittavat, ettei hänellä ole. Nyt Kardashian valmistelee ainutlaatuisten uimapukujen kokoelmaa tuotemerkilleen SKIMS.

Psoriaasi on vakava sairaus, jonka Kim Kardashian on perinyt äidiltään Kris Jenneriltä. Ei ole mikään salaisuus, että tämä sairaus on suuri vaikeus ihmisille, jotka kärsivät siitä.

Kun Kardashian havaitsi taudin ensimmäisen kerran 25-vuotiaana, hän luuli, että lääkäri auttoi häntä selviytymään taudista, mutta viiden vuoden kuluttua hän huomasi sen uudelleen. Valitettavasti tähän vakavaan sairauteen ei ole parannuskeinoa, mutta on olemassa erityinen hoito ja ruokavalio, jotka voivat auttaa lievittämään taudin kulkua ja oireita.

Kardashian käyttää psoriasikseen voiteita ja voiteita ja noudattaa kasvispainotteista ruokavaliota. Tämä ruokavalio sisältää vihanneksia, merisammalta, punaleväsmoothieta, sellerimehua ja vihreää teetä. Huolimatta siitä, että hän kamppailee tämän sairauden kanssa, psoriaasi piinaa häntä edelleen.

Psoriaasi aiheuttaa paksuja, hilseileviä laikkuja henkilön iholle, mikä on ilmeistä. Nämä läiskät aiheuttavat kutinaa ja kipua, ja ne vaikuttavat myös henkilön kynsiin ja niveliin.

Joskus käy niin, että psoriaasi aiheuttaa mielenterveysongelmia, kuten masennusta ja ahdistusta. On tärkeää hallita tätä sairautta lääkärien avulla elämänlaadun parantamiseksi.

 

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant