“Hän unohti ikänsä täysin”: Rantakuvat Demi Mooresta bikineissä ihastuttivat kaikki fanit

Voiko 60-vuotiaana näyttää näin hyvältä?😱😳60-vuotiaana Demi Moore esittelee ylpeänä rantakuviaan mausteisissa bikineissä ja jättää fanit ihastumaan😍😲.

Demi Moore on aina voittanut faniensa sydämet. Kauniista julkkiksesta tulee pian isoäiti 60-vuotiaana․ Hän nauttii elämästään ja jakaa sitä aina blogissaan.

Näyttelijä on aina yhteydessä tilaajiinsa ja jakaa usein erilaisia hetkiä elämästään. Hän esittelee aina ylpeänä virheetöntä vartaloaan ja poseeraa usein uimapuvuissa, bikineissä ja rohkeissa, ainutlaatuisissa asuissa.
Hiljattain Demi julkaisi rantakuvia sosiaalisissa verkostoissa otsikolla “Pilaf goes to the beach”․ Kuvassa näkyy hänen söpö pikkuruinen lemmikkinsä, mutta myös Demin vartalo on herättänyt kaikkien huomion.

Demi Moore on jo 60-vuotias, mutta hän ei epäröi esitellä rantakuviaan bikineissä ja hurmata kaikki faninsa․.
Fanit ihastelevat Demin ulkonäköä ja kirjoittavat kommentteja: “Demi yksinkertaisesti voittaa sydämemme”, “Miten voit näyttää näin kauniilta 60-vuotiaana?”․
Demi jakaa aina kauneussalaisuuksiaan․ Hän kertoo puhdistavansa ja kosteuttavansa ihoaan säännöllisesti.

Demin mukaan kauniin vartalon saavuttamiseksi tärkeintä on oikea ravinto․ Hän siirtyi täysin kasvisruokavalioon ja söi hedelmiä jälkiruokien sijaan.
Demi Moore voittaa 60-vuotiaana edelleen miljoonien sydämet ja hänestä on tullut nuorekkaalla ulkonäöllään motivaatio muille naisille.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant