“Miten Affleck päästi hänet ulos tässä?”: Kaikki katseet punaisella matolla kiinnittyivät Jennifer Lopezin puolialastomaan vartaloon

Fanit kehottivat Jennifer Lopezia etsimään uuden stylistin tuoreen esiintymisensä jälkeen! 😲🤯 Ilman häpeän häivääkään laulaja saapui avonaisessa mekossa! 🧐

J Lon esiintyminen mustavalkoisessa mekossa, jossa oli avoin vatsa ja selkä, herätti nopeasti kohua fanien keskuudessa. Sanomattakin on sanomattakin selvää, että hän jätti kaikki sanattomiksi provosoivalla lookillaan.

Hänen ensimmäinen kuvansa oli paljastavassa mekossa, jossa oli rohkeat halkiot, jotka tuskin peittivät hänen yksityisalueitaan. Syvä kaula-aukko ulottui napaan asti ja loi aavistuksen provosoivaa tunnelmaa. Täydellinen täydennys hänen lookkiinsa oli hänen kytkin ja tyylikäs hattu.

Se, että hän ilmestyi paikalle ilman aviomiestään, herätti monia kysymyksiä.

“Ben on onnekas, kun hänellä on hänet!”, “Hänen stylistit tekivät hienoa työtä!”, “Tuskin pystyn irrottamaan silmiäni tästä hottiksesta!”, “Jos ikääntyminen, niin vain tällä tavalla”, “Hän unohti miehensä kotiin!”.

“Ilman häpeän häivääkään!”, “Hänelle on aika löytää uusi stylisti!”, “Haluan nähdä sen henkilön kasvot, joka suunnitteli tämän puvun”, “Mikä epäonnistunut valinta!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant