“Enkelimäisen kaunis tuleva supermalli”: Cruisen ja Katie Holmesin suloinen tytär on täyttänyt 16 vuotta.

Tutustu näyttelijä Cruisen ja Katie Holmesin viehättävään 16-vuotiaaseen perijättäreen 😍.

Ei tarvitse mainita, että lapset täyttävät raskaan ja yksitoikkoisen elämämme rajattomalla ilolla saaden meidät innostumaan ja tuntemaan itsemme onnellisiksi vilpittömällä hymyllään ja ihastuttavilla eleillään. On kuitenkin huomattava, että yleisesti tunnustettujen julkkisten ja legendaaristen ihmisten perilliset itse asiassa kiinnittävät ehdottomasti kaikkien huomion heihin, sillä ihmiset ovat hyvin kiinnostuneita heidän elämästään ja toiminnastaan.

Nyt kerromme sinulle ikonisen Hollywood-näyttelijän T. Cruisen ja K. Holmesin viehättävästä ja ehdottoman suloisesta perijästä. On syytä mainita, että heidän tyttärensä on jo huhtikuussa täyttänyt 16 vuotta yllättänyt kaikki miellyttävästi enkelimäisellä kauneudellaan.

Joskus tuntuu kuin legendaarinen filmitähti olisi vasta näinä päivinä pitänyt pientä tytärtään käsissään, kun taas nyt hän on jo kasvanut aikuiseksi ja miljoonien ihailemaksi.

On sanomattakin selvää, että Suri on perinyt äidiltään paitsi hurmaavan ja upean ulkonäön, myös hänen eleensä, mimiikkansa ja tapansa. Hän on niin paljon äitinsä kaltainen, että jotkut kutsuvat heitä jopa “kahdeksi herneeksi samassa pötkössä”.

On huomattava, että Suri ei ole lainkaan ongelmallinen lapsi. Teinityttö on avosydäminen, luova ja omatoiminen persoonallisuus.

Cruise on kuitenkin nähnyt tyttärensä vain kerran Holmesin eron jälkeen, usko tai älä. Silloin hän päätti vierailla isänsä luona Lontoossa.

Jaa mielipiteesi Cruisen tyttärestä Surista!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant