“Ei ainakaan täysin alastomana!”: Salma Hayekin provokatiivinen asu oli faneille suuri pettymys

Mikä häpeä julkisesti! 😱😡 Salma Hayek unohti, kuinka vanha hän on ja esiintyi verkkomekossa, joka esitteli mustia alusvaatteita! 🥵

Ihmiset eivät ole koskaan lakanneet kyselemästä Salma Hayekilta hänen ikääntymättömän kauneuden ja viehättävyyden salaisuuksiaan. Meksikolaisen näyttelijättären faneja ei ole koskaan lakannut hämmästyttämästä se, miten hän ei vanhene ja pitää itsensä silti kunnossa ja terveenä.

Salma kuuluu kuitenkin niihin showbisnestähtiin, jotka esiintyvät usein provosoivissa ja paljastavissa asuissa, jotka jättävät yleisön sanattomaksi. Hänen valitsemansa asut ovat usein rohkeita, jossain määrin paljastavia ja joskus provosoivia.

Hänen viimeisin esiintymisensä ensi-illassa täysin läpinäkyvässä verkkomekossa herätti paljon kysymyksiä fanien keskuudessa. Mekko korosti täydellisesti hänen upeaa vartaloaan, mutta ei kuitenkaan peittänyt juuri mitään.

Verkkomekkoa koristivat painetut kukat. Kaikki näytti olevan askeleen päässä mauttomuudesta.

Jaa rohkeasti ajatuksesi kanssamme!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant