Fanit tuskin tunnistivat häntä: Roberts joutui hiljattain paparazzien haaviin.

Tässä on ikoninen näyttelijä Roberts, joka on lihonut ja jota on vaikea tunnistaa

Viehättävä ja vaativa 55-vuotias näyttelijä jäi hiljattain kiinni lomallaan. Kun katsoo paparazzien “Pretty Womanista” ottamia viimeaikaisia kuvia, käy ilmi, että filmitähti on varmasti lihonut paljon tämän suhteellisen lyhyen ajanjakson aikana. Jotkut nettikansalaiset jopa väittivät, että ikonista näyttelijätärtä on vaikea tunnistaa. Näissä otoksissa hänen vatsansa näkyy selvästi, mikä kirjaimellisesti järkytti hänen seuraajiaan.

“Hän ei ole enää entisensä!”, “Hän oli ennen miniatyyrinen ja ihana tyttö”, “Roberts on aivan täydellinen, olipa hän mikä tahansa!”, “Hän oli, on ja tulee aina olemaan maanpäällinen kaunotar”, “Mikä upea nainen”.

“Moni haaveilee näyttävänsä häneltä 54-vuotiaana”, “Minun mielestäni hän näyttää upealta iässään”, “Lihonut paljon!”, “Mikä vatsa!”.

Monet ovat sitä mieltä, että Roberts on muuttunut suuresti eikä näytä enää viehättävältä ja siroilta. Oletko samaa mieltä kommentoijien kanssa?

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant