Mieheni ja minä ostimme laiminlyödyn 34 m²:n yhden makuuhuoneen ja teimme suuren remontin: ennen ja jälkeen kuvat

Muutto toiseen kaupunkiin oli pariskunnan syy ostaa oma asunto. Rajallisen budjetin vuoksi he valitsivat vaatimattoman yhden huoneen asunnon, jonka pinta-ala oli 34 neliömetriä. Uudet omistajat eivät pitäneet vanhasta sisustuksesta, joten he kääntyivät suunnittelijoiden puoleen luodakseen ainutlaatuisen ja viihtyisän tilan.

Eteinen

Eteisen seinät tasoitettiin ja maalattiin vaalealla kosteutta kestävällä maalilla. Lattia päällystettiin marmorin alla olevalla posliinikivellä. Sisäänkäynnin kohdalla on koristeelliset puupaneelit, joissa on koukkuja vaatteille. Sen viereen asennettiin seinään kiinnitettävä konsoli, jossa on peili ja turkoosi puffi. Keittiön ja huoneen väliin sijoitettiin tilava säilytyskaappi, jossa on turkoosit ovet.

Keittiö

Myös keittiössä lattia on päällystetty posliinilaatoilla. Jääkaappi on asennettu sisäänkäynnin yhteyteen, ja sen takana on ruokailutila, jossa on pyöreä pöytä ja viihtyisä sohva. Sohvan takana on aksenttiseinä, jossa on seinämaalausta ja tilavia paneeleita.

Vastapäätä on kulmakeittiö, joka on sisustettu vihreän ja puun väreillä, ja esiliina on laatoitettu sinivihreällä.

Huone

Sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevassa olohuoneessa on sinisen väriset seinät ja laminaattilattia. Sisäänkäynnin vasemmalla puolella on säilytysjärjestelmä, jossa on televisio. Vastapäätä on suuri harmaa sohva ja säleikköinen väliseinä, joka jakaa tilan vyöhykkeisiin.

Väliseinän takana on makuutila, jossa on parivuode, yöpöytä, televisio ja kompakti pukeutumispöytä. Sängyn takana olevalla seinällä on jälleen seinämaalausta, jossa on kolmiulotteisia paneeleita. Parvekkeelle asennettiin baaritiski.

Kylpyhuone ja WC

Kylpyhuoneen ja wc:n suunnitteluun valittiin klassinen valkoinen, mustat suorakulmaiset laatat ja geometrisella kuviolla varustetut laatat.

Pesukone sijaitsee kätevästi pesuallasta vastapäätä.

Rating
( 1 assessment, average 1 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant